Pikavippi 18v – Mistä paras vippi 18 vuotiaalle?

Mitä tarkoitetaan oikein tarkalleen termillä pikavippi 18v? Sillä tarkoitetaan yleisesti netissä tarjottavia lainoja, joita voi saada myös 18 vuotiaana. Nimittäin tapaus on monesti sellainen, että lainaa netistä on todella haastavaa saada, jos ikää ei löydy vähintään 20 vuotta. Ikäraja 18v onkin harvinaisempi kuin 20 tai 21v.

Koska näitä vippejä voi olla muuten vaikea löytää, on mielestämme hyvä luoda niille aivan omat ohjeet. Muuten voi olla turhauttavaa lukea erilaisia pikavippivertailuja, jos huomaa nopeasti että suurin osa näistä firmoista eivät tarjoa lainkaan lainaa 18-vuotiaille. Ja kun katsoo uusia pikavippejä, huomaa että harva näistä uusista enään tarjoaa lainaa 18 vuotiaille.

Paras pikavippi 18 vuotiaalle

pikavippi 18vKun katsoo listaa 18 vuotiaille tarjolla olevista pikavipeistä, niin huomaa kyllä että se ei ole kovin pitkä. Tällä hetkellä tarjolla näyttäisi olevan noin 12 erilaista lainatarjousta, joskin osa niistä on täysin identisiä toistensa kanssa koska niillä on sama tarjoaja. Valikoima on siis todellisuudessa tätäkin pienempi!

Mutta sitten kun lukee tuota vertailua tarkemmin, niin huomaa kuinka paljon eri lainat eroavat toisistaan. Siinä missä kovempi kilpailu on pakottanut vanhemmille tarjottavia pikavippejä ja lainoja mukautumaan tarkemmin toisiaan vastaaviksi, ei tälläistä pakkoa ole syntynyt 18-vuotiaiden vipeille. Tämän takia niiden väleillä olevat erot ovatkin selvästi suuremmat kuin muissa lainoissa keskimäärin ovat.

Osaltaan ne myös toivovat varmasti sitä, että kun 18v hakija lopulta löytää netistä jonkun paikan joka hänelle on pikalainaa valmis tarjoamaan, ottaisivat he tämän lainan suoraan ilman suurempaa vertailua. Vippivertailujen avulla on kuitenkin helppo tehdä suuriakin säästöä lainan kuluissa ja koroissa, eikä tämä vie aikaa kuin minuutteja, eikä se myöskään maksa itse lainaajalle senttiäkään.

Pikavippi 18v vaarat

Vaikka näitä pikavippejä voi siis saada, kannattaa niiden kanssa olla melkeinpä erityisen tarkkana. Ongelma on tilastollisestikin nimittäin se, että suurin riski jättää laina maksamatta takaisin on juuri 18-vuotiaille, joka on iso syy myös sille miksi näitä lainoja on niin vaikea nykyään saada.

Kuitenkin koska jotkut 18v asiakkaat näitä lainoja tarvitsevat, ja osaavat käyttää ne järkevästi ja ilman ongelmia, koen että on parempi varoittaa tästä vaarasta, kuin vain piilottaa nämä pikavipit kokonaan sivuston taakse. Opastus on parempi kuin salailu, niin olen oppinut jo aika nuorena.

Jos siis otat pikavippi 18v, olethan varovainen ja ota vaikka mieluusti laina, jonka takaisinmaksu on helppoa jotta ongelmia ei varmasti synny. Jos yhtään epäilyttää, että et ehkä saa lainaa maksettua ajallaan takaisin, kannattaa se jättää otammatta!