Pikavippi ilman korkoa eli koroton pikavippi

Nykyään kun on tarjolla niin monenlaisia erilaisia lainoja, pohtii moni erityisiä asioita, kuten voisiko olla mahdollista saada jopa pikavippi ilman korkoa, tai ns. koroton pikavippi.

Ja vastaus on ehkä hieman yllättävästikkin kyllä, nimittäin tälläisiä vippejä on nykyään 2017 tarjolla. Ja niiden saaminen ei ole edes mitenkään erityisen vaikea homma, mutta niissä on muutamia rajoitteita joista on hyvä olla tietoinen. Kun siis haluat saada lainaa heti käyttöösi, kannatta ainakin harkita korottoman lainan hakemista.

Miten koroton pikavippi toimii?

Koroton pikavippi tarkoittaa siis lainaa, jossa ei makseta ollenkaan korkoa. On selvää että tälläisiä lainoja ei nyt ihan joka paikasta saada, jonka lisäksi niissä on monia ehtoja jotka täytyy toteuttaa, jotta sellaisen voi ylipäätänsä saada. Vaikka nämä lainat houkuttelevat kaikkia, ei kaikille niitä kuitenkaan myönnetä.

Tärkein kriteeri lähes aina on se, että lainaaja ei ole lainannut kyseiseltä taholta ennen, vaan että kyseessä on niin kutsuttu ensilaina. Tätä vaativat tätä kirjoittaessa ainakin kaikki näitä pikavippejä tarjoavat tahot.

Syynä on se, että tälläisiä korottomia vippejä on mahdollista saada vain kerran per firma, ja jos lainaa haluaa toistekkin, niin on maksettava aivan tavalliset lainan kustannukset. Ja täten ne toimivatkin eräänlaisia sisäänheittotuotteina.

pikavippi ilman korkoa

Toinen yleinen vaatimus tai ehto näissä lainoissa on se, että niitä ei voi saada kauhean suuriin summiin. Monesti raja alkaa olla siinä 300 – 500 eurossa, ja vain joistakin firmoista on mahdollista saada ilmaista ensilainaa 1000 euroon asti. Tätä suurempia tarjouksia ei ole ainakaan minulle tullut vastaan.

Lainasummaa rajoittaa kuitenkin ehkä jopa vielä enemmän eräs toinen asia, nimittäin se että laina-aika on keskimäärin hyvin lyhyt tälläisillä kuluttomilla lainoilla. Normaalista tämänlainen vippi pitää maksaa takaisin jo 30 päivän sisällä kokonaan. Pisin havaitsemani maksuaikakin on vain 60 päivää, ja sitä tarjoaa vain yksi yritys.

Tämä rajoittaa useimmille enemmän kuin tiukka lainasummarajoitus sitä, paljonko lainaa voi reaalisesti nostaa siten että sen pystyy maksamaan takaisin vielä sovitussa ajassa.

Kuitenkin rajoituksista huolimatta monissa tilanteissa nämä tarjoukset ovat erittäin houkuttelevia, ja jos vain tarvetta on ottaa nämä ehdot täyttävä pikavippi, niin kannattaa se ehdottomasti hakea jos vain tarvetta on näitä tarjouksia käyttäen.

Ainahan se on parempi saada lainaa ilman korkoja kuin maksaa ”turhaan” niiden ottamisesta.